Chirurgie Estetică – Injectare acid hialuronic

Chirurgie estetică Sibiu – cele mai sigure intervenții prin injectare acid hialuronic

Sintetizatorul de injectare acid hialuronic, substanța necesară corpului uman, este obținut în laborator, biodegradabil și arată ca un gel clar, transparent. Odată cu trecerea anilor, fibrele de colagen se degradează, țesuturile își pierd elasticitatea și nivelul optim de umiditate, stratul adipos este atrofiat, ligamentele de reținere se extind și din flexibilitate, moment în care pielea își pierde din aspectul plăcut.

Intervențiile făcute la Smiles by Dr. Buza presupun injectarea sub riduri a acestui gel, în cantități mici, prin intermediul unui ac fin, îmbunătățind aspectul acestora. Cele mai recente tehnologii au obținut cele mai pure produse de injectare acid hialuronic, elastice și maleabile care oferă un aspect mai tânăr și de strălucire al pielii.

injectare acid hialuronic
estetica dentara sibiu

Consultația este primul pas

Completează formularul și un membru al echipei te va suna.

Ce presupune intervenția de injectare acid hialuronic și de ce la Smiles by Dr. Buza este 100% sigură

Este important să știi că pentru injectare acid hialuronic nu este necesară anestezia. Totuși, deoarece punem întotdeauna pe primul loc confortul pacienților noștri, se poate face o anestezie locală pentru injectarea acid hialuronic buze prin simpla aplicare a unei creme. Pot apărea zone ușor inflamate, dar acest lucru trece în doar câteva zile. Datorită expertizei acumulate în urma anilor de experiență, chirurgii noștri plasticieni știu ce să facă ca tu să primești tot ce-i mai bun!

Ai putea crede că pentru a avea un zâmbet perfect trebuie să treci și prin anumite dureri sau stări de disconfort în timpul intervenției, ceea ce nu este deloc adevărat! La clinica noastră medicul specialist injectează cu cea mai mare atenție cantități mici de acid hialuronic în piele folosind un ac foarte fin, pentru ca tu să beneficiezi de efectele de ridicare și netezire, ale căror rezultate se vor observa imediat. 

Mai mult, efectul injectare acid hialuronic este temporar și durează câteva luni, în funcție de metabolismul fiecăruia. Prin repetarea procedurii, după un consult în prealabil cu medicul specialist, efectul substanței se mărește cu timpul. În felul acesta vei putea să te bucuri de un zâmbet strălucitor în fiecare zi!

Ce poate fi tratat prin injectare acid hialuronic și de ce rezultatele nu se lasă așteptate prea mult?

La clinica de stomatologie din Sibiu hidratarea și revitalizarea pielii se face prin injectare acid hialuronic non-reticulat și aminoacizi care intră în compoziția colagenului. Ridurile de expresie sunt tratate cu toxina botulinică sau botox, iar recomandarea noastră este ca tratamentul cu toxină botulinică să preceadă tratamentul cu acid hialuronic cu cel puțin 2 săptămâni.

La Smiles by Dr. Buza injectare acid hialuronic se face în funcție de vâscozitate gelului și poate ajuta piele în felul următor:

  • Tratarea ridurilor fine de pe față, mâini, gât și decolteu
  • Tratarea pliurile nazolabiale statice (între nas și colțurile gurii) și linii marionette (linii care vin de la colțurile gurii până la bărbie)
  • Augmentare buze și restaurare a conturului lor, tratarea liniilor fine și restaurarea volumului buzelor pentru un aspect mai tânăr
  • Corectarea contururilor faciale pentru obraji și volumul lateral al feței care dispare din cauza pierderii bruște în greutate, vârstei, pierderii și degradării colagenului
  • În plus, e un tratament minim invaziv cu rezultate rapide

Ridurile foarte superficiale sau foarte profunde pot fi dificil de tratat. Dar, datorită expertizei și profesionalismul de care vei avea partea la clinica noastră pentru intervenții de injectare acid hialuronic, cele cu toxină botulinică și mezoterapie, nimic nu este imposibil! Rezultatele noastre vorbesc de la sine, iar zâmbetul tău de mulțumire este scopul nostru unanim!

În afară de tratamentul cu injectare acid hialuronic, la Smiles by Dr. Buza ai parte de servicii complete de mezoterapie pentru a te bucura de toate beneficiile sale

La clinica noastră folosim tratamentul prin mezoterapie pentru a spori efectele tratamentului de injectare cu acid hialuronic și a altor intervenții, pentru a aborda probleme de pigmentare, tratarea acneei și pentru a spori efectele altor tratamente estetice. Este o procedură minim invazivă, în care se folosesc o serie de preparate injectabile superfine din vitamine, minerale și cocktailuri de aminoacizi, care sunt injectate în stratul mediu (mesodermal) al pielii. 

Mezoterapia poate îmbunătăți instantaneu pielea obosită și ridurile superficiale, dar poate ajuta, 

de asemenea, la îmbunătățirea circulației lente a sângelui, permițându-i organismului să elimine toxinele cu efect de îmbătrânire. În combinație cu injectare acid hialuronic, prin acest tratament pielea ta va fi mai strălucitoare și nu va mai avea un aspect uscat.

Cauți informații clare despre injectare acid hialuronic? La Smiles by Dr. Buza poți consulta oricând un specialist

Indiferent dacă ai întrebări despre injectare acid hialuronic, tratamente cu toxină botulinică pentru augmentare buze  sau mezoterapie, la clinica Smiles by Dr. Buza ai parte de cea mai bună soluție. Punem întotdeauna pacientul pe primul loc, din acest motiv folosim numai cele mai noi tehnologii pentru produsele și intervențiile de chirurgie estetică. Prin urmare, planurile noastre de tratament prezintă cea mai mare rată de succes pe termen lung.

Trebuie doar să te programezi pentru o consultație și discutăm, pe larg, despre opțiunile pe care le ai și costurile pe care le implică fiecare procedură în parte. Îți oferim toată experiența noastră în injectare acid hialuronic, dar și garanția lucrărilor pe care le facem.

Urmărește-ne și pe Facebook pentru a fi la curent cu ultimele noutăți din clinica Smiles by Dr. Buza, dar și cu unele dintre tratamentele reușite realizate de către medicii din clinica noastră!

Programează-te oricând pentru o consultație!

Programează-te pentru o consultație la clinica Smiles by Dr. Buza

Adresa
Calea Cisnădiei 80A
Sibiu, Sibiu
România

Program

Luni - Vineri 08:00 - 20:00