Estetică dentară

Estetica dentara Sibiu. Află de ce ai nevoie pentru a avea un zâmbet de invidiat

Un zâmbet de Hollywood, dinți albi perfect aliniați, o linie gingivală perfectă. Cu toții ne dorim un zâmbet de invidiat, pentru că este printre primele lucruri pe care le remarcă cineva la noi.

Le poți avea pe toate cu simple proceduri de estetica dentară, realizate în clinica Smiles by Dr. Buza.

estetica dentara sibiu
estetica dentara sibiu

Consultația este primul pas

Completează formularul și un membru al echipei te va suna.

Proceduri profesionale pentru estetica dentara Sibiu

Alimentele pe care le consumăm, băuturile carbogazoase, fumatul – toate pot influența aspectul dinților noștri, însă și genetica joacă un rol important în estetica dentara Sibiu. Atunci când ne dorim un zâmbet perfect și avem o dantură perfect sănătoasă, putem apela la proceduri de estetica dentară. Procedurile presupun:

  • Albire profesională Philips Zoom
  • Aplicarea fațetelor dentare din ceramică EMAX ori zirconiu
  • Corecția liniei gingivale
  • Aplicarea unui aparat dentar

Estetica dentară: albirea profesională a dinților

Cafeaua, sucurile și fumatul sunt principalii factori din cauza cărora culoarea dinților noștri poate avea de suferit. Aceștia se pot îngălbeni și pot căpăta un aspect inestetic, care ne poate face să ne ascundem zâmbetul și să ne simțim inconfortabil în situații sociale. Acest lucru poate avea un puternic impact emoțional asupra oricui.

Procedurile moderne de estetica dentară presupun folosirea unor soluții speciale și a lămpii UV pentru albirea danturii.

Procesul poate fi realizat într-o singură ședință, iar efectul poate dura până la cinci ani. Rezultatul final însă este o dantură cu până la opt nuanțe mai albă.

Fațetele dentare din ceramică în estetica dentară

Fațelete dentare sunt o opțiune extrem de potrivită pentru dinții cu imperfecțiuni, colorări care au fost ciobiți sau care au dimensiuni diferite. Fațetele dentare din ceramică EMAX sunt extrem de subțiri și sunt realizate în laboratorul de tehnică dentară.

Mai apoi, ele sunt aplicate pe dinte cu adezivi speciali pentru a masca orice imperfecțiuni. Pe lângă rolul de estetica dentara pe care îl deservesc, fațetele dentare au și unul funcțional atunci când vine vorba despre dinți care sunt fie ciobiți ale căror integritate poate fi afectată, fie în cazul dinților înclinați pe care mușcătura nu este corectă.

Corecția liniei gingivale și rolul său în estetica dentară

O procedură chirurgicală pentru estetica dentara Sibiu poate părea complicată și dureroasă, însă corecția liniei gingivale nu este o intervenție dureroasă. Presupune îndepărtarea unei porțiuni mici a gingiei care cauzează un aspect inegal, inestetic. Este o procedură minim invazivă, fără durere, are poate însă schimba complet un zâmbet de altfel perfect sănătos, dar inestetic.

Cine poate apela la servicii de estetica dentară Sibiu?

Procedurile de estetica dentară au atât rolul de a înfrumuseța dinții și de a ne reda încrederea de a zâmbi, însă au, de multe ori, și un rol funcțional. Atunci când astfel de intervenții pot îmbunătăți rolul danturii și pot contribui la longevitatea acestora, procedurile de estetica dentara Sibiu aduc un plus de valoare sănătății orale.

Programează-te și tu pentru o consultație în Clinica Smiles by Dr. Buza și discută cu unul dintre specialiștii noștri despre toate opțiunile pe care le ai pentru a-ți îmbunătăți sănătatea dentară și aspectul dinților. Te vom pune mereu pe primul loc și vom găsi tratamentele potrivite pentru procedurile de estetică dentară și nu numai. Credem cu tărie că orice problemă are o rezolvare și că toată lumea merită un zâmbet care să ofere încredere și vitalitate celui sau celei care-l poartă.

Urmărește-ne și pe Facebook pentru a fi la curent cu ultimele noutăți din clinica Smiles by Dr. Buza, dar și cu unele dintre tratamentele reușite realizate de către medicii din clinica noastră!

Meriți un zâmbet de Hollywood!

Programează-te pentru o consultație la clinica Smiles by Dr. Buza

Adresa
Calea Cisnădiei 80A
Sibiu, Sibiu
România

Program

Luni - Vineri 08:00 - 20:00