SKY Fast&Fixed Bredent

Dinți ficși în 24 de ore? Află totul despre sistemul Fast&Fixed și cum putem pleca cu zâmbetul pe buze de la un dentist in Sibiu

Edentația completă ori parțială este mereu o problemă, indiferent de vârstă ori de problemele care au dus la acest deznodământ. Pierderea parțială sau totală a dinților duce la o masticație incorectă și, implicit la afecțiuni gatro-intestinale. Mai mult, purtarea unei proteze mobile poate fi inconfortabilă pentru unii pacienți care nu se pot obișnui cu aceasta. Pierderea stimei de sine este un alt factor, deloc de ignorat în aceste situații.

În clinica Smiles by Dr. Buza, dentist in Sibiu, credem că orice problemă, indiferent cât de complexă, are o rezolvare, iar în cazul unei edentații totale ori parțiale recomandăm mereu pacienților noștri sistemul SKY Fast&Fixed cu implanturi Bredent. Sunt sigure, cu încărcare imediată, astfel că poți avea dinți ficși în 24 de ore.

Consultația este primul pas

Completează formularul și un membru al echipei te va suna.

dentist in sibiu
dentist in sibiu

Ce este sistemul Fast&Fixed și cum te poate ajuta un dentist in Sibiu să ai un zâmbet de invidiat în numai o zi?

Sistemul SKY Fast&Fixed de la Bredent, folosit și în clinica noastră, presupune o serie de 10 implanturi dentare pentru o protezare completă a gurii. Un dentist îți poate realiza cele 10 implanturi și, pentru că sistemul permite încărcarea imediată, poți pleca din cabinetul unui dentist in Sibiu cu zâmbetul pe buze.

Pentru maxilar, e nevoie de șase implanturi dentare, pe care se poate monta o lucrare fixă imediat după procedura de implantare care durează, de regulă, câteva ore. Pentru mandibulă, acest sistem se poate monta pe doar patru implanturi dentare, în anumite poziții speciale care permit susținerea unei lucrări dentare fixe complete.

De regulă, o intervenție de acest fel durează 24 de ore. Procedura se face sub anestezie locală în cabinetul unui dentist in Sibiu specializat în chirurgie și implantologie orală.

Recuperarea în urma procedurii de implantare a sistemului Fast&Fixed în cabinetul unui dentist din echipa Smiles by Dr. Buza

Vindecarea are loc în decurs de câteva luni de la procedura efectuată la un dentist in Sibiu, chiar dacă dinții sunt funcționali imediat după inserarea implanturilor. Totuși, după procedură, alimentația trebuie să fie una semilichidă pentru a nu afecta implanturile dentare.

În acest timp, implanturile dentare, mici șuruburi din titan menite să imite perfect rolul unei rădăcini dentare, se integrează în os. Procesul de osteointegrare poate dura până la șase luni, iar cazurile în care implantul este respins de către organism sunt rare, în special în cazul implanturilor Bredent cum sunt cele din sistemul SKY Fast&Fixed.

Întreabă un dentist despre beneficiile sistemului Fast&Fixed

În clinica Smiles by Dr. Buza credem că orice problemă are o rezolvare. Chiar și în cazurile în care afectarea osoasă este masivă, putem folosi adiții de os artificial și/sau os propriu care să permită inserarea implanturilor pentru sistemul Fast&Fixed.

Trebuie dpar să te programezi pentru o consultație și poți beneficia și tu de:

  • Dinți ficși în 24 de ore, fără durere
  • Zâmbet perfect 
  • Masticație corectă
  • Stimă de sine crescută considerabil
  • Vorbire corectă grație unei danturi complete

Te așteptăm în clinica noastră pentru o consultație. Discutăm împreună planul de tratament și costurile aferente, astfel încât să găsim soluția potrivită pentru tine.

Fiecare procedură este efectuată cu o planificare temeinică înainte, dar și cu transparența totală a procedurilor și costurilor aferente ale acestora, precum și opțiuni de tratament pentru orice problemă dentară.

Fara durere: implantul dentar va fi realizat fara ca dvs. sa simtiti durere, datorita tehnicilor de anestezie utilizate!

Profesioniști din întreaga țară folosesc cu succes tratamentele SKY fast & fixed™ în așa fel încât reușim să fim întotdeauna aproape de pacienții care caută soluția noastră. Te poți alătura celor 100.000 de pacienți care astăzi se bucură de o viață sănătoasă și confortabilă cu dantură fixă, de calitate germană, marca SKY fast & fixed™

Fatetele dentare reprezinta un adevarat scut pentru suprafata externa a dintelui, fiind proiectate special pentru a imbunatati forma si/sau culoarea acestuia. Acestea se muleaza pe suprafata frontala a dintelui folosind un adeziv special de cimentare, sigilandu-l impotriva cariilor si a imperfectiunilor date de diferentele de culoare, forma sau pozitie in raport cu ceilalti dinti.

Evitarea complicatiilor: utilizarea sistemului Fast & Fixed elimina necesitatea unor proceduri precum aditia osoasa si complicatiile legate de sinusuri.

SKY FAST AND FIXED este o nouă procedură revoluționară pentru furnizarea unui nou set de dinți fixi într-o singură zi. Aceasta este o alternativă modernă excelentă la protezele necorespunzătoare. Profesioniști din întreaga țară folosesc cu succes tratamentele SKY fast & fixed™ în așa fel încât reușim să fim întotdeauna aproape de pacienții care caută soluția noastră.

Economii de pana la 60% la planul de tratament!

Garantam atat caliteatea implantului, cat si calitatea lucrarii. Iar pentru linistea ta, vom monitoriza si dupa operatie cum evolueaza lucrurile.

Urmărește-ne și pe pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Discută mai multe cu specialiștii noștri despre sistemul SKY Fast&Fixed de la Bredent și află dacă este soluția potrivită pentru tine.

Programează-te pentru o consultație la clinica Smiles by Dr. Buza

Adresa
Calea Cisnădiei 80A
Sibiu, Sibiu
România

Program

Luni - Vineri 08:00 - 20:00