Implant Dentar Preț Accesibil – 4 Modalități de Plată

//

Vorbim de evoluție chiar și-n momentul unuiimplant dentar preț avantajos. În ziua de astăzi, o persoană reușește să reducă consumul de hârtie aproape la zero. Tehnologia a avansat, într-atât de mult, încât omul obișnuit ar putea să renunțe complet la a mai produce deșeuri de hârtie.

Poate că dogecoin, ethereum sau altele asemenea sunt la modă, însă în grupul pasionaților de tehnologie noi suntem aceia clasici. Cei care se bazează pe carduri bancare și revolut, ceea ce vă dorim și vouă.

implant dentar pret

Pentru că dorim să ne ancorăm în prezent și să luăm parte activ la reducerea efectelor și cauzelor schimbării climatice, clinica noastră face eforturi susținute în ceea ce privește reducerea amprentei de carbon și producerii de deșeuri. Din acest motiv, cabinetul nostru este eficient energetic, iar cantitatea de deșeu pe care o producem încercam să o ținem cât mai redusă și cea pe care o producem, o reciclăm cu mare atenție asupra mediului. 

Totodată, ne străduim sa îi încurajăm și pe clienții noștri să ne urmeze și îndemnăm pe cât se poate, plata cu mijloace electronice. Aceste metode de plată sunt foarte eficiente mai ales în contextul pandemic în care, din nefericire, încă ne aflăm.  

Diversificăm Metodele de Plată pentru un Implant Dentar Preț Accesibil și Clienți Fericiți!

Pentru că la “Smiles by dr. Buza”, poți plăti cu orice card bancar, cu revolut, cu sau chiar cu cardul Star al partenerilor noștri de la BT. 

Nu reinventăm roata, însă încercăm să vă facilităm accesul la servicii medicale dentare care sunt la cele mai înalte standarde pe care le-ați putea găsi în Sibiu. Pe lângă plata cash sau cu cardul, am implementat împreună cu partenerii noștri de la Banca Transilvania, două planuri de plată în rată, pentru a vă bucura de un implant dentar mult mai ușor. 

Prima variantă de plată este cea cu cardul de cumpărături Star, cu ajutorul căruia aveți opțiunea de a plăti în 6 rate egale, fără dobândă. Exact, și fără costuri pitite pe niciunde. A doua opțiune, este programul “creditul pacientului”, care funcționează la fel ca opțiunea cardului Star, atât că fără să ai un card Star. Nu-i așa că e fantastic?

De ce Credem ca Diversitatea Modalităților de Plată pentru un Implant Dentar Preț Favorabil este Benefică?

Ne dorim să avem cei mai multumiți, fericiți și, evident, zâmbareți pacienți. De asemenea, ne perfecționăm constant și ne menținem gama de echipamente cât mai actuală și la curent cu cele mai noi tendințe și tehnologii. 

Drept pentru care, tarifele noastre nu sunt dintre cele mai mici din piață, însă acestea reflectă în totalitate calitatea și confortul pe care le veți găsi la noi în cabinet. Raportul calitate-preț ne recomandă și ne ajută să fim probabil cea mai bună alegere pe care o poți face atunci când vine vorba de cabinete stomatologice, în Sibiu, și nu numai. 

De acum, ai posibilitatea de a avea zâmbetul pe care l-ai visat, mai accesibil, cu plata în rate, și nu mai trebuie să faci rabat de la alte plăceri sau nevoi. De asemenea, ai posibilități vaste de plată pentru a-ți readuce zâmbetul înapoi cu un implant dentar preț facil.

Cu puțin ajutor, vei reuși să-ți duci visul la bun sfârșit. Nimic nu se va compara cu bucuria ta în prezența unui zâmbet inegalabil, tocmai de aceea îți recomandăm să apelezi la acest serviciu, dând click aici, și haide să te sprijinim în redefinirea esteticului dentar.

Te așteptăm așadar, cu brațele deschise și cu albinuțele pornite, să îți facem dinții să zâmbească:  în Sibiu, pe Calea Cisnădiei, nr. 80A, la Smiles by dr. Buza. De asemenea, ne poți găsi și pe Facebook!

Programează-te pentru o consultație la clinica Smiles by Dr. Buza

Adresa
Calea Cisnădiei 80A
Sibiu, Sibiu
România

Program

Luni - Vineri 08:00 - 20:00